Home / Blog / Noticias / SUPORT ALS PROGRAMES “MOSAIC”

SUPORT ALS PROGRAMES “MOSAIC”

El nostre programa “d’atenció i tractament del joc patològic 2021” continua rebent el suport i la col·laboració de la CONSELLERIA DE SANITAT UNIVERSAL I SALUT PÚBLICA finançant part d’aquest programa per al 2021.

Desgraciadament, l’addicció al joc o el trastorn per joc d’atzar, és present en la societat i després de la pandèmia de la COVID 19, cada vegada trobem més casos en els quals les famílies demanen informació i assessorament per a ajudar al familiar amb el problema.

Igual d’important és el nostre programa de “inserció laboral en l’àmbit de les conductes addictives” amb el qual col·labora per primera vegada la DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA sent l’objectiu general Oferir un procés que facilite la incorporació social i laboral de les persones amb la malaltia de l’addicció, acompanyant i fent costat a la persona en desavantatge social a recórrer el procés cap a la seua integració de manera efectiva a través d’actuacions de formació, orientació, intermediació.

Agraïm el SUPORT que totes dues administracions ofereixen als programes que estan inclosos en el projecte integral i que es complementen amb l’objectiu final d’aconseguir l’autonomia i la inclusió dels participants en el projecte.

Compartim aquests enllaços que us poden resultar interessants:

https://ceice.gva.es/va/inicio/area_de_prensa/not_detalle_area_prensa?id=689097

https://www.madridsalud.es/serviciopad/trastornoporjuegodeazar/

 

Deja un comentario