Home / Blog

La societat actual reivindica una societat mes humana i col.laboradora. La necessitat d’establir i fomentar una educació en valors i col.laboradora es fa més necessesària en els temps que corren. Des de Mosaic volem impulsar i promocionar la figura de la persona voluntària, i per això, ara també poden trobar el nostre voluntariat des de la pàgina https://www.hacesfalta.org/ . Des de Mosaic agraïm enormement la col.laboració desinteresada dels nostres voluntaris ja que sense ells no seria possible realitzar la nostra labor.

¿Que sabemos sobre drogas?

………………..podemos considerar una droga a “toda sustancia que, introducida en el organismo  de una persona, produce cambios en su percepción, emociones,  su juicio o  comportamiento, y es susceptible  de generar la necesidad  de seguir consumiéndola”. 

http://www.madridsalud.es/serviciopad/que-sabes-sobre-drogas/

 

Así, empieza el concepto de  la publicación en la pagina de Madridsalud que os  adjuntamos.

Un interesante recurso para aprender mas sobre la problemática de la adicción a cualquier sustancia y la conducta adictiva que ello conlleva.

Os invitamos a visitarla.

“L’objectiu és que siguen lliures”

Celia C. M. és una estudiant de tercer curs del Grau de Periodisme de la Universitat de València. El mes de març passat vam rebre la seua visita amb l’objectiu de recollir informació per a fer un treball per a l’assignatura de “Periodisme Social i Cultural”. Pensem que és necessari que les noves generacions s’involucren en les necessitats socials comunitaries, que tinguen inquietuds i sàpien transmetre la informació d’una forma critica, veraç i responsable, i des de l’empatia, i així va quedar reflexat en el treball de Celia.

Des de Mosaic, volem agrair la seua aportació a la difusió de la nostra Vivenda Tutelada, i felicitar-la per l’exel.lent nota del seu traball. ENHORABONA!!

Us deixem en aquest enllaç, l’entrevista de Celia!!

Entrevista Mosaic Gandia