Home / Blog / Noticias / Escola Pia i Mosaic. Compartint experiències vitals!!

Escola Pia i Mosaic. Compartint experiències vitals!!

Ahir i hui, els residents i les educadores de la Vivenda  Tutelada Mosaic, han participat en una xarrada informativa i preventiva per als alumnes de segon curs de Batxiller  de l’Escola Pia de Gandia. El motiu ha sigut informar i donar a conéixer l’origen de l’Associació Mosaic i el treball que es realitza a la Vivenda.  També informar els alumnes del problema de l’Alcohol i el joc patològic i altres conductes addictives, com a una de les intervencions del programa d’Atenció i Tractament del Joc Patològic i alcoholisme.
Volem agrair a la Institució i a totes i tots els alumnes, la donació de productes de primera necessitat que ens han regalat a la Vivenda amb motiu de la Campanya del quilo. Un agraïment especial a Pep Pla per organitzar aquesta trobada en el que l’Escola i l’Associacio s’han beneficiat mútuament i a Vicent per haver gestionat tota la recollida  dels productes de primera necessitat.

La intervenció ha estat molt enriquidora per a les dues parts. Esperem mantenir la relació amb la Institució i  poder compartir noves experiències vitals.

 

 

Deja un comentario